Oamenii se vindecă în diverse feluri, eu mă vindec iubindu-te

“Dragostea este îndelung răbdătoare, este plină de bunătate; dragostea nu pizmuieşte; dragostea nu se laudă, nu se umflă de mândrie, nu se poartă necuviincios, nu caută folosul său, nu se mânie, nu se gândeşte la rău, nu se bucură de nelegiuire, ci se bucură de adevăr, acoperă totul, crede totul, nădăjduieşte totul, suferă totul. Dragostea nu va pieri niciodată. Prorociile se vor sfârşi; limbile vor înceta; cunoştinţa va avea sfârşit!” (Corinteni 13:4-8)

Când i-am cerut lui Dumnezeu să îmi trimită un înger pentru a putea străbate viața mai ușor, pentru a mi-o lumina în întuneric, nici nu mi-am închipuit că îngerii pot fi atât de firavi, de frumoși, de vii, de puri!

Îngerul meu are ochi blânzi, de miere, în care căprioarele timpului stau cuminți, adăpând suflete cu bunătate și necondiționare. Cu dăruire și profunzimea unei înțelegeri nefirești pentru un copil!

Îngerul meu are cel mai larg și senin zâmbet, ca o fereastră prin care lumea și viața răzbate pline de culoare și zboruri exuberante, crezând curat în tot și toate! Un zâmbet care îmblânzește și topește mângâind! Care se oprește la fiecare, fără nici un pic aroganță, ci firesc!

Îngerul meu a dat rost, gust și consistență vieții mele, căci fără de ea, Maria mea, viața mi-ar fi fost goală, pierdută și deloc la fel de frumoasă! Nu mă ridic, nu mă regăsesc și nu pot fi un om mai frumos decât cu ea și prin ea. Pentru ea! Puiuța mea, este cu siguranță întâlnirea mea cu Dumnezeu și Divinitatea din mine! Sunt mereu o variantă mai bună și mai frumoasă a mea, datorită iubirii ce ne-a legat cu mult înainte ca ea să se nască!

Oamenii se vindecă în diverse feluri, eu mă vindec iubindu-te și prin iubirea ta!

La mulți ani, Maria mea frumoasă și iubită! Fie-ți viața binecuvântată, frumoasă, plină de strălucire și fericire!

Te iubesc,
mama!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.