El este singurul tău Făt Frumos. Pentru că este al tău!

11054440_1118656784816316_3849163185664857451_n

În viață, tot crești și tot înveți, dar pe tine te înveți doar o dată. O dată și bine. Și reușești să înțelegi că tot ce contează cu adevărat pentru un om nu are legătură cu partea materială, cu a fi un om de carieră și succes. Înțelegi că tot ce îți dorești în viață, e o familie. Nimic mai mult. Un om care să îți fie alături la bine și la greu. Mai ales la greu. Deoarece greul l-ai încercat deja pe toate părțile. Și știi. Știi că e mult mai ușor dacă omul de lângă tine te ține de mână, te sărută pe frunte, îți zâmbește și îți spune: „Va fi bine, draga mea! Vom reuși împreună să le trecem pe toate!”.

Evident că toți putem și singuri. Oricine. Deoarece suntem ființe dotate cu inteligență, ambiție și capacitate de adaptare la orice ni se întâmplă. Dar eu tot spun mereu că viața nu este despre singurătate. Nu este despre a răzbi singur. Nu este despre a tot demonstra cum și câte poți rezolva sau duce singur. Despre cât de capabili suntem să ne obișnuim cu toate, inclusiv cu singurătatea și cu noi goi. Viața este despre viață. Viața este despre a trăi și a te bucura că trăiești.

Și, dacă până într-o vreme fiecare ne închipuiam că dragostea vine întotdeauna la pachet numai cu un Făt Frumos, după o altă vreme înțelegem că iubirea vine la pachet numai cu iubirea, cu sufletul, cu liniștea, cu un zâmbet cald, cu îngăduința, cu respectul, cu bunătatea. Înțelegi că tot ce contează este să pui capul pe umărul și pieptul acela și să știi că acolo te potrivești cel mai bine, cel mai frumos. Știi că nu este cel mai frumos sau cel mai deștept bărbat din lume, dar este bărbatul tău, îl iubești și te iubește, iar pentru tine este lumea toată, deoarece te privește mereu într-un fel și ochii îi strălucesc. Deoarece dacă te simte că te clatini, întinde mereu brațele, sufletul și tot sprijinul să te prindă, să te susțină. Deoarece dacă te vede prin curte, iar afară e frig, vine repede cu un șal să te înfășoare să nu te răcești. Deoarece dacă ești bolnavă își face griji, îți prepară ceaiul și nu uită de niciun medicament. Deoarece strălucește mereu doar pentru că tu exiști. Și tu zâmbești și îi ești toată planeta dacă el își dorește. Luna. Universul. Și îl lași să graviteze mereu în jurul tău și știi că asta este adevărata iubire. Pentru că a trecut destulă vreme în viața ta să înveți că iubirea e iubire și nimic altceva! Și mai știi ceva. Că el este singurul tău Făt Frumos. Pentru că este al tău!

Catchy, Ramona Sandrina

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.