Faceți ca viața să fie remarcabilă…

Cumva, credem că suntem nemuritori. Că la noi, nu are cum să apară răul. Adevărul este că suntem de-o fragilitate extraordinară! Ne frângem atât de ușor și uneori, atât de repede! Mulți, au pierdut lupta cu acest criminal nemilos. Mulți au câștigat. Mulți nici nu știm că deja ne locuiește. Mulți vom avea norocul să nu îl întâlnim niciodată. Dar dacă îl întâlniți, fiți umani! Faceți în așa fel, încât acest criminal să pară mic, nesemnficativ, iar viața să fie remarcabilă!
 
Am plâns…

6 thoughts on “Faceți ca viața să fie remarcabilă…

  1. Cunosc pe pielea mea si pe a lui Nassif cum este. Am scris despre asta. Te desfiinteaza deoarece te trezesti singur…societatea nu te ajuta, te marginaluzeaza, sistemul de sănătate desi ai platit toată,viata nu are solutii numai paie in ochi…si pe langa moralul scazut, intervine partea financiară. Cei mai multi pierd lupta din lipsa solidarității. Greu e sa donam fie si 10 lei? 3$! 1000 sunt 3000$… Si uite ca nu e in zadar. Cu 30$ poti salva 10 vieti lunar!

   Like

   1. Uneori e greu, si o spun cu durere… imi pare rau ca n-am putut sa va ajut, ca nu pot, financiar vorbind… si doar ce citeam de curand intr-o carte ca “cel ce salveaza o viata, salveaza lumea intreaga”; sa va fie bine, dragilor!

    Liked by 1 person

   2. Crenguța, eu nu judec pe nimeni, deoarece fiecare își cunoaște problemele și își știe prioritățile. Tu m-ai ajutat în trecut, iar eu nu am să uit!

    Dar, mai știu că mulți pot. În loc să ia un pachet de țigări sau un pepsi sau să meargă într-o zi la pizza…iată, cu banii de o pizza sau de cinema pot ajuta 10 vieți. Nu cred și refuz să cred că un om nu are 30 Ron lunar pentru a dona! 🙂 Eu știu ce înseamnă și greul. Am stat prin chirii cu copila, nu am avut nici un ajutor financiar și totuși, nu a fost dată să nu donez, fie prin sms, fie prin cont bancar. Așa am simțit eu că e de datoria mea umană…mă simt responsabilă pt oamenii din jur. 🙂 Din păcate, oamenii sunt foarte egoiști! Judecă, pun etichete și gândesc că ei nu pot fi atinși!

    Am derulat în trecut o campanie…conserva de acasă. Am vrut să doneze fiecare câte ceva din cămară pentru familiile nevoiașe…oricum primăvara mulți aruncă murpturi, gemuri, etc Sau o cizmuliță, hăinuță… Preferă să le arunce la ghenă și tot nu donează! Eu nu îi judec, dar Dumnezeu sigur oftează!

    Liked by 1 person

   3. Dumnezeu, dragutul… El stie cu ce masura cantareste, de ne mai suporta inca! O iubire despre care mai avem de invatat si pe care ar trebui sa o invatam la randul nostru!

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.