©Sub zodia iubirii

c75351c77c4f00901df2fe22fdd1819f

Am hotărât să scriu despre noi, iubirea mea. Dar nu un roman. Asta nu este o carte oricât de mult ar părea a fi. Este o confesiune. O urmă clară a faptului că noi doi am existat, am fost reali și ne-am iubit dumnezeiește de mult. Și orice aș face, nu treci cu nimic! Și cu nimeni! Mă bântui. Astfel că, am hotărât să îmi exorcizez sentimentele. A mele. A tale. Ale noastre. Pe noi, de noi! M-am gândit că poate așa, va exista o șansă să lăsăm totul să treacă. Să îngropăm în cuvinte, ceea ce noi nu am fost în stare niciodată să trăim până la capăt și am abandonat. Este ca și cum aș privi din afara mea în interiorul meu. Un priveghi sufletesc. Poate după ce vom vedea scris negru pe alb cum am murit noi doi, o să înțelegem să trăim ce ne-a mai rămas. Te voi scrie așa cum ești, așa cum am fost, apăsat, liber, în genunchi, alergând! Te voi iubi, te voi alunga, te voi ucide și te voi învia! Te voi iubi din nou! Voi retrăi, voi răsuci pumnalul până la capăt, iar apoi, voi aștepta să dispărem ca o furtună în deșert, Mohamad! Nu mai sunt urme. Nisipul este la fel, ca și când, nimeni nu a trecut vreodată pe acolo. Furtunile șterg totul de pe suprafața pământului!

„- Și din noi? Cum poate să șteargă o furtună ceva ce ți-e scris direct în sânge? În ADN? Ceva ce te bântuie, dar te alcătuiește pe interior? Te susține tuturor zilelor ce vor fi să fie și fără de care nu ai putea face un pas?! Spune-mi tu, Sora Lunii, cum șterg furtunile iubirea născută de Dumnezeu? Nu există furtună atât de puternică!”

Am să o nasc eu! O furtună care spală sângele, gândurile, inima și naște iasomii! Apoi, vom trăi! Fiecare în colțul lui de lume și de viață. Doar că, eu trebuie să fac aceste însemnări ale existenței noastre. Ca să pot trăi! Trebuie să înțeleg că există viață și după iubire! După unica și marea iubire din viața mea!

(©Sub zodia iubirii, Ramona Sandrina)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.